Emine BERBEROGLU
Ebubekir ALTUNTAS, Emre DULGER
Development of Adequate Mathematical Models to Predict the Mass of Potato Varieties From Their Some Physical Attributes
Ss, 1-9
Development of Adequate Mathematical Models to Predict the Mass of Potato Varieties From Their Some Physical Attributes
Summary |
Abstract |
Full Text |
|
Feyza D.GÜNDEL
Yaşar KARADAĞ Selahattin ÇINAR
Çukurova Ekolojik Koşullarında Bazı Sıcak Mevsim Baklagil Yem Bitkilerinin Verim, Kalite ve Adaptasyonu Üzerine Bir Araştırma
Ss, 10-19
Research on Yield, Quality and Adaptation of Some Warm Season Perennial Legumes Under Çukurova Ecological Conditions
Summary |
Abstract |
Full Text |
|
Mahmut KAPLAN
Rukiye KARA
Silaj Sorgum’da Bazı Fizyolojik Özelliklerin Verim Üzerine Etkileri
Ss, 20-31
Effects of Physiological Characteristics on yield of silage sorghum
Summary |
Abstract |
Full Text |
|
Müge KİRMİKİL
İsmet ARICI
Sulama Proje Alanlarında Arazi Toplulaştırmasının Kırsal Çevre Üzerine Olan Etkiler
Ss, 32-40
Effects Of Land Consolidation At Irrigation Project Areas On Rural Area
Summary |
Abstract |
Full Text |
|
Sevinç KIRAN
Fatma ÖZKAY, Şebnem KUŞVURAN, Ş. Şebnem ELLİALTIOĞLU
Tuz Stresine Tolerant ve Duyarlı Domates Genotiplerinin Kuraklık Stresi Koşullarında Bazı Özelliklerinde Meydana Gelen Değişimler
Ss, 41-48
Changes In Some Characteristics Of Tomato Genotypes Tolerant And Susceptible To Salt Stress Under Drought Stress Conditions
Summary |
Abstract |
Full Text |
|
Hasan Gökhan DOĞAN
Arslan Zafer GÜRLER, Bekir AYYILDIZ
Üretim Fiyat İlişkisinde Almon Polinomial Tekniği Yaklaşımı (Samsun İli Çeltik Örneği)
Ss, 49-55
Almon Polynomial Technique Approach of Product-Price Relationship (Paddy of Samsun Province Case)
Summary |
Abstract |
Full Text |
|
Bilge GÖZENER
Murat SAYILI
Adana İli Çukurova İlçesinde Yaşayan Ailelerin Salça Tüketim Tercihleri ve Tüketimi Etkileyen Faktörler
Ss, 56-66
Families living in Adana Çukurova District of Tomato Consumption Preferences and Factors That Affecting Consumption
Summary |
Abstract |
Full Text |
|
Özgür KAHRAMAN
Topraksız tarım yöntemiyle sera koşullarında Lilium candidum yetiştirme olanağı.
Ss, 67-71
The possibility of Lililum candidum cultivation by soilless culture under greenhouse conditions.
Summary |
Abstract |
Full Text |
|
Alpay ALTUNTAŞ
Bülent GÜLÇUBUK
Yerel Kalkınmada Yaygınlaşan Bir Araç Olarak Geleneksel Gıdalar Ve Geleneksel Gıda Mevzuatının Yaygınlaştırılabilirliği
Ss, 72-80
Traditional Foods Widespread As a Means of Local Development and Dissemination of Traditional Food Legislation
Summary |
Abstract |
Full Text |
|
Adem AKSOY
İrfan Okan GÜLER, Mustafa TERİN
Erzurum İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğine Üye Olan ve Olmayan Üreticilerin Ekonomik Açıdan Karşılaştırılması
Ss, 81-89
An Economic Comparison Between The Cattle Breeders Who are Members of Erzurum Province Cattle Breeders Association (EPCBA) and Those Who are not Members
Summary |
Abstract |
Full Text |
|
Burçak İŞÇİ
Ahmet ALTINDIŞLİ
Bazı Kültürel Uygulamaların Organik (Vitis vinifera L.) cv. Alphonse Lavalleé ve Trakya İlkeren Sofralık Üzümlerinde Verim ve Kalite Üzerine Etkileri
Ss, 90-99
Effect of Some Cultural Applications on Yield and Quality of Organic Table Grapes (Vitis vinifera L.) cv. Alphonse Lavalleé and Trakya İlkeren
Summary |
Abstract |
Full Text |
|
Adewale FATUASE
Igbekele AJIBEFUN
Perception and Adaptation to Climate Change among Farmers in Selected Communities of Ekiti State, Nigeria.
Ss, 100-113
Perception and Adaptation to Climate Change among Farmers in Selected Communities of Ekiti State, Nigeria.
Summary |
Abstract |
Full Text |
|